9 posts / 0 new
Last post
mcampbell@1poin...
mcampbell@1pointcom.com's picture
Joined: 2015/05/20
Points: 0

Hello,

Attempted to perform yum update on our MT system and see
pbxmw-mt.noarch will upgrade from 9.1.4-14.el6 to 9.1.4-16.el6

I have not seen any announcements for this update. What changes should we expect to see when upgrading? Any release notes?

--Matt

mattdarnell
mattdarnell's picture
Joined: 2007/10/25
Points: 30

I just did an update and didn't see the update..maybe it got pulled back.

volodya
volodya's picture
Joined: 2017/01/05
Points: 250

Hello Matt,

This update contains minor fix related to push messages on Android.

chrisc@accentse...
chrisc@accentservices.com's picture
Joined: 2018/05/07
Points: 0

Does this require an update to the app as well?

volodya
volodya's picture
Joined: 2017/01/05
Points: 250

No, app update is not required.

biznet
biznet's picture
Joined: 2016/01/19
Points: 10

we are running 9.1.4.14 which is the last published update and I just downloaded from the play store thirdlane connect (mobile,,, android) 2.3.6 which doesn't appear to work with this version?

This version of connect isn't what is supposed to be working with this version according to the news. shoujld be 2.3.1 ?? Shoujld I beat my head up against the server to find out what's up or should this not work? It can log in but can't make nor recieve calls, just goes to VM. on incoming, and won't dial.

chrisc@accentse...
chrisc@accentservices.com's picture
Joined: 2018/05/07
Points: 0

Try restarting uniserver, nginx, and prosody before you start beating your head against things. See if that resolves it, works for us when app communication fails.

volodya
volodya's picture
Joined: 2017/01/05
Points: 250

Do you have issues with messaging as well or only with phone calls? Please run following commands to verify if all services are running:

  • tl-manager status
  • tl-switch status

Please also confirm that you followed "Configuring Connect Gateway" section of https://www.thirdlane.com/blog/get-up-and-running-with-thirdlane-connect configuration guide.

biznet
biznet's picture
Joined: 2016/01/19
Points: 10

Yes, stupid user error, I wasn't aware that at some point there is a settig in the systems to turn on/off thirdlane-connect... it is working fine now, thanks,

Doug