5 posts / 0 new
Last post
jakeness
jakeness's picture
Joined: 2017/02/15
Points: 40

Upgraded to 8.1.1.1

Connect app video was working 90% before the upgrade - now channel video calling doesn't seem to work at all for me - it wont even launch my own video in the corner and no call attempt seen on the far-end.

Anyone else?

thirdlane
thirdlane's picture
Joined: 2007/02/07
Points: 530

Could you please provide more info, i.e. which platform - desktop, mobile or browser? What kind of network is it -any NAT between the users? Are you using STUN or TURN? I assume voice calls are going through, right?

Alex Epshteyn
Third Lane Technologies
Multi Tenant Asterisk PBX

jakeness
jakeness's picture
Joined: 2017/02/15
Points: 40

Using both desktop & browser(chrome) they both act the same for me. Yes NAT for both far-end users. Wouldn't that almost always be the case? Do you want to know the specific type of NAT on each side? I've tried with and without STUN and TURN using coturn as per the blog. I've never had a voice issue with and without ICE setup. Post upgrade no I can't make a voice or video call from the channel groups. The channels always worked a bit better than directly video calling from contacts. So I'm guessing you can't duplicate?

jakeness
jakeness's picture
Joined: 2017/02/15
Points: 40

I just had to restart jvb and things started working again.

volodya
volodya's picture
Joined: 2017/01/05
Points: 260

Hello,

Could you please provide ssh access to your system if possible? We would like to check what might cause the problem. If it will be fine for you, please send all needed information to volodya@thirdlane.com.