This post is at: ForumFeatures Wanted
5 posts / 0 new
Last post
IVSCOMM
IVSCOMM's picture
Joined: 2008/03/18
Points: 0

Am I missing something? I am trying to get the call recording to work by pressing #9 and nothing is happening. Before anyone asks yes I have it selected in the call recording options for selective call recording.

Shawn

eeman
eeman's picture
Joined: 2007/11/06
Points: 260

did you set it up in features.conf correctly? Also the default featuredigittimeout is a bit too quick IMO

pickupexten = *8 ; Configure the pickup extension. Default is *8

featuredigittimeout = 1000 ; Max time (ms) between digits for

; feature activation. Default is 500

[featuremap]

blindxfer => ## ; Blind transfer

atxfer => #* ; Attended transfer

disconnect => #0 ; Disconnect

automon => #9 ; One Touch Record

Erik Smith
dCAP
Thirdlane/Asterisk Support available
esmith.bgnv@gmail.com

IVSCOMM
IVSCOMM's picture
Joined: 2008/03/18
Points: 0

still not working. I have set it up as you showed above but I get no response. Even watching it think, nothing when I press #9. Any other suggestions?

Shawn Wright
IVSComm

George
George's picture
Joined: 2007/10/31
Points: 0

Hi Erik,

I have the same problem.. I have the following

pickupexten = *8 ; Configure the pickup extension. Default is *8

featuredigittimeout = 1000 ; Max time (ms) between digits for

; feature activation. Default is 500

[featuremap]

blindxfer => ## ; Blind transfer

atxfer => #* ; Attended transfer

disconnect => #0 ; Disconnect

automon => #9 ; One Touch Record

did I miss something or is there something else to do that I'm lacking..

Thanks

George

George
George's picture
Joined: 2007/10/31
Points: 0

okay I was mistaken, Erik that fixed it thanks

the problem is and someone else posted about not being able to see the recorded calls from anywhere other in at the tenant admin level..

seems to be a bug in the can manage recordings switch for the users access