6 posts / 0 new
Last post
mcampbell@1poin...
mcampbell@1pointcom.com's picture
Joined: 2015/05/20
Points: 0

This is the first time I've seen the error in the Asterisk messages and full logs (it happened twice so far today.) Any ideas what may be causing it? We are currently on MT 9.1.3.6

[2019-07-05 07:22:30] VERBOSE[31362][C-0001093f] app.c: User hung up
[2019-07-05 07:22:30] ERROR[31362][C-0001093f] json.c: Error building JSON from '{s: s, s: s}': Invalid UTF-8 string.
[2019-07-05 07:22:30] ERROR[31362][C-0001093f] : Got 23 backtrace records
[2019-07-05 07:22:30] ERROR[31362][C-0001093f] stasis_channels.c: Error creating message

I can provide further detail if necessary.

Thanks in advance.

--Matt

volodya
volodya's picture
Joined: 2017/01/05
Points: 160

Hello Matt,

Are you using custom dial script? Could you show full call trace?

mcampbell@1poin...
mcampbell@1pointcom.com's picture
Joined: 2015/05/20
Points: 0

Hello Volodya,

We are not using any custom dial script (that I'm aware of.) See 2 attached files for call trace.

Best,

--Matt

Attached file: 

volodya
volodya's picture
Joined: 2017/01/05
Points: 160

Could you please tell if you cleared call trace from callerid name or it was empty?

mcampbell@1poin...
mcampbell@1pointcom.com's picture
Joined: 2015/05/20
Points: 0

It must be empty. The only change I made to the log was renaming the tenant to XXX.

Thanks.

volodya
volodya's picture
Joined: 2017/01/05
Points: 160

Since you are already using from-outside-fixinbound context you could update it with FILTER function as it is suggested here on Asterisk's forum. You could also run SIP packet capture to further investigare request from your carrier if this problem will happen again.