This post is at: ForumGeneral Questions
6 posts / 0 new
Last post
NickJ
NickJ's picture
Joined: 2017/05/04
Points: 20

I noticed when I imported a tenant from an older version of Thirdlane (Version 6), Connect doesn't work on those tenants. But it does work for new tenants I'd created on that box.

I did some searching and found the imported tenant's wasn't in /etc/prosody/vhosts.cfg.lua

I added it there and restarted Prosody and then Connect started working, but I'm still noticing some parts of Connect not working on imported tenants, such as Webhooks, Internet Accounts & Contact Sources not working.

Can you please let me know what else needs to be added to make these imported tenants work as they're supposed to?

thirdlane
thirdlane's picture
Joined: 2007/02/07
Points: 250

Nick, we just need to find a little time (after the upcoming release) and we will address this.

Alex Epshteyn
Third Lane Technologies
Multi Tenant Asterisk PBX

NickJ
NickJ's picture
Joined: 2017/05/04
Points: 20

Hi Alex,
When is the fix for this scheduled?
Every time a new tenant is added I have to re-add the configuration to /etc/prosody/vhosts.cfg.lua and restart prosody, or Connect breaks.

thirdlane
thirdlane's picture
Joined: 2007/02/07
Points: 250

Upcoming release planned for next week should fix this

Alex Epshteyn
Third Lane Technologies
Multi Tenant Asterisk PBX

NickJ
NickJ's picture
Joined: 2017/05/04
Points: 20

Hey Alex,
This is now fixed but the Webhooks on Imported tenants still don't work,
Is this something you're aware of? I couldn't find anything different in the Prosody config or the database that was different between an imported tenant or a nativeley created one,

cleartalk
cleartalk's picture
Joined: 2010/05/25
Points: 0

@nickj

Temporary fix for all imported tenants create a back-up and restore the back-up on the server.
This way the tenant will be added to vhosts.cfg.lua and webhooks will work